Darul meu pentru Craciunul lor!

Despre proiectul in care am decis sa intru, Ciprian Draghici scrie cam asa:

„În cadrul proiectului ,,Darul meu pentru Crăciunul lor’’ fiecare blogger (autor al unui jurnal online) va face o activitate din care va dona 50 de lei pentru cumpărarea cadourilor, însă sunt aşteptaţi şi ceilalţi sibieni să contribuie cu bani, jucării, dulciuri, rechizite, alimente neperisabile sau hăinuţe.

25 de copii din Sibiu cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani care provin din familii defavorizate, ar putea avea un Crăciun mai fericit cu sprijinul material al comunităţii de bloggeri sibieni, şi nu numai”.

Asa incat am doua interbari:

1. Cine se alatura proiectului, dar repede ca nu e vreme de gandire si de decizii luate rational, ci, mai degraba emotional!

2. Ce activitate sa prestez? De fapt aici fac un mic concurs. Pana sambata seara pe la orele 19.00. Cea mai tare activitate propuse se premiaza cu o carte de la editura Humanitas! Titlul… zilele urmatoare!

3 comentarii

Din categoria Fără categorie

3 răspunsuri la „Darul meu pentru Craciunul lor!

 1. Daniel Baltat

  Salut Bogdan,
  Intradevar timpul este extrem de scurt, dar putem contibui.
  Vb la tel.

 2. Salutare si multa stima, sunt placut impresionat de faptul ca acest blog isi continua existenta si cresterea. Salut totodata si alaturarea d-voastra pe harta blogosferei sibiene, care vad ca este in continua crestere. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ne intalnim, regret :(…
  Ca si o prima propunere pentru „slujba” mentionata, v-as sugera o meserie sugerata de un film american vizionat recent. O meserie de Mos Craciun…..stradal.
  Cum vedem deseori, pe la americani se apeleaza foarte des la acest siretlic. Se trimit oameni in strada deghizati in Mos Craciun, cu o cutie si un clopotel, mentionand cauza pentru care „pretindeti” bani. As fi chiar curios cum s-ar derula un astfel de experiment in cadrul Sibiu – mai nou Capitala Bunelor Maniere – si pe deasupra avand o oarece experienta in domeniul publicitar sunt mai mult ca sigur ca gasiti o idee care starneasca interesul sibienilor si sa participe fiecare „cu cat poate…”.
  Va salut.
  Cu stima, SosoBigMan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s